Kupię

zenek_desperat
Junior
8
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowania: 3 razy

Kupię

Post autor: zenek_desperat »

Witam,

Chętnie kupię, jeżeli ktoś ma na zbyciu Sin City tom 5 Rodzinne wartości, wydanie 2 w twardej oprawie. Wiem, że ciężko kupić więc być może ktoś ma chęć mnie poratować.

Jeżeli w złej części forum opublikowałem to przepraszam i uniżenie proszę o przeniesienie tematu.
Awatar użytkownika
BuryWilk
ADMINISTRATOR
8
Podziękował: 61 razy
Otrzymał podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Re: Kupię

Post autor: BuryWilk »

Nie ma sprawy, co do działu :) Przeniosłem tylko do "O wszystkim po trochu". Może jakaś komiksowa duszyczka się znajdzie i sprzeda Ci ten komiks. W razie czego zostaje Allegro, ale jak właśnie rzuciłem okiem, to ceny licytacji od 115 a kup teraz 173 i - tu się sprzedawca dopiero ceni!- 283. Ale może ktoś na forum zaproponuje taniej :)
Awatar użytkownika
komixpmi
Gaduła
8
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowania: 143 razy

Post autor: komixpmi »

Ja jestem zainteresowany jeśli ktoś ma Mega Marvele , Nev Avengers od Mucha Komiks , Essentiale od Mandragory -tylko w bardzo dobrym stanie .
zenek_desperat
Junior
8

Co ciekawe te komiksy na allegro to pierwsze wydanie a ja szukam drugiego wydania w twardej oprawie i nigdzie go nie ma.
Awatar użytkownika
szamas
Gaduła
8
Podziękował: 190 razy
Otrzymał podziękowania: 213 razy

Post autor: szamas »

zenek niestety nie mogę pomóc (mam tylko jeden egzemplarz 8-) ) ale bardzo się cieszę, że pojawiłeś się na tym forum.

Jesteś pewnie jedną z pierwszych osób (czas twoich wstawek na torrenty.org (R.I.P.) a potem początki pierwszego forum e-komiksy), dzięki którym poważniej zainteresowałem się cyfrowymi wersjami komiksów a stara, przygaszona pasja odżyła z nową siłą 8-)

dzięki wielkie!
zenek_desperat
Junior
8

To było dawno, dawno temu, myślałem że tylko Akira będzie pamiętał :twisted: . Ja właśnie ostatnio odświeżyłem pasję czytania, no i od kwietnia kupuję jak dziki :D Jednak to Sin City mi zabiło ćwieka...
Awatar użytkownika
szamas
Gaduła
8
Podziękował: 190 razy
Otrzymał podziękowania: 213 razy

Post autor: szamas »

moje kupowanie "jak dziki" już trwa z półtora roku, w międzyczasie mocno uzupełniłem komiksową biblioteczkę m.in. właśnie "Sin City" na twardo i wiele innych serii czy pozycji. Teraz praktycznie kupuję już na bieżąco.

dobrze, że teraz jednak coraz więcej wychodzi nowy wydań lub wznowień komiksów, które dotychczas były dostępne tylko w drugim obiegu i to za dość wygórowane kwoty. W tym tygodniu np. Ongrys zapowiedział wydanie pierwszego tomu "Skład Główny" 8-) pewnie na allegro będzie wysyp pierwszego wydania z Egmontu ;)

wiele kupionych komiksów to rzeczy, które znałem wcześniej ze skanów, translacji lub oryginałów.
Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
8
Podziękował: 375 razy
Otrzymał podziękowania: 374 razy

Post autor: GEDiNAZGUL »

Mi też paru komiksów brakuje, a które częstokroć już kiedyś miałem, ale sprzedałem. Część dokupiłem na allegro, a cześć czeka na wznowienie, bo goście mają nawalone w głowach z cenami.
Czekam na Kingodm come i Metabaronów (średniak+, ale dorzucę oczywiście do półki), Universal war 0ne 3, Sambre 01 i parę jakiś drobnych starszych...
A Sin city skompletowałem, nawet tę 5 dokupiłem z rok-2 temu w księgarni internetowej, a starsze wydania wymieniłem na nowe 3 i starsze ciut 2.
Ze wznowień to tylko Piotrusia Pana nie sprzedałem starego uzupełnionego za ciężkie pieniądze, bo nowe wydanie choć ładne to jednak w mniejszym formacie i to odebrało jemu urok...
Awatar użytkownika
Tecumseh
Gaduła
8
Otrzymał podziękowania: 62 razy

Post autor: Tecumseh »

Strzałka

W Incalu chcą sprzedać cały komplet -> http://www.incal.com.pl/sin-city-komplet-7-tomow.html
Ale chyba Cię to nie urządza 8-)
Anarchia w samym środku mojej głowy
Mój mózg pracuje niezależnie
I nikt mi nie może zakazać myślenia
Anarchia w głowie to początek wyzwolenia
https://chomikuj.pl/TECUMSEH-12
zenek_desperat
Junior
8

No kurcze nie urządza ale dzięki za info. Nie sądziłem, że będzie taki kłopot z zakupem. Egmont olał mojego maila z zapytaniem o dodruk, dopiero przez telefon ktoś mi udzielił informacji. Pozostaje mi tylko czekać dalej na jakąś okazję.
ODPOWIEDZ