Kupię
-
- Junior
- 8
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowania: 3 razy
Kupię
Witam,
Chętnie kupię, jeżeli ktoś ma na zbyciu Sin City tom 5 Rodzinne wartości, wydanie 2 w twardej oprawie. Wiem, że ciężko kupić więc być może ktoś ma chęć mnie poratować.
Jeżeli w złej części forum opublikowałem to przepraszam i uniżenie proszę o przeniesienie tematu.
Chętnie kupię, jeżeli ktoś ma na zbyciu Sin City tom 5 Rodzinne wartości, wydanie 2 w twardej oprawie. Wiem, że ciężko kupić więc być może ktoś ma chęć mnie poratować.
Jeżeli w złej części forum opublikowałem to przepraszam i uniżenie proszę o przeniesienie tematu.
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Re: Kupię
Nie ma sprawy, co do działu Przeniosłem tylko do "O wszystkim po trochu". Może jakaś komiksowa duszyczka się znajdzie i sprzeda Ci ten komiks. W razie czego zostaje Allegro, ale jak właśnie rzuciłem okiem, to ceny licytacji od 115 a kup teraz 173 i - tu się sprzedawca dopiero ceni!- 283. Ale może ktoś na forum zaproponuje taniej
- szamas
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 190 razy
- Otrzymał podziękowania: 213 razy
zenek niestety nie mogę pomóc (mam tylko jeden egzemplarz ) ale bardzo się cieszę, że pojawiłeś się na tym forum.
Jesteś pewnie jedną z pierwszych osób (czas twoich wstawek na torrenty.org (R.I.P.) a potem początki pierwszego forum e-komiksy), dzięki którym poważniej zainteresowałem się cyfrowymi wersjami komiksów a stara, przygaszona pasja odżyła z nową siłą
dzięki wielkie!
Jesteś pewnie jedną z pierwszych osób (czas twoich wstawek na torrenty.org (R.I.P.) a potem początki pierwszego forum e-komiksy), dzięki którym poważniej zainteresowałem się cyfrowymi wersjami komiksów a stara, przygaszona pasja odżyła z nową siłą
dzięki wielkie!
-
- Junior
- 8
To było dawno, dawno temu, myślałem że tylko Akira będzie pamiętał . Ja właśnie ostatnio odświeżyłem pasję czytania, no i od kwietnia kupuję jak dziki Jednak to Sin City mi zabiło ćwieka...
- szamas
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 190 razy
- Otrzymał podziękowania: 213 razy
moje kupowanie "jak dziki" już trwa z półtora roku, w międzyczasie mocno uzupełniłem komiksową biblioteczkę m.in. właśnie "Sin City" na twardo i wiele innych serii czy pozycji. Teraz praktycznie kupuję już na bieżąco.
dobrze, że teraz jednak coraz więcej wychodzi nowy wydań lub wznowień komiksów, które dotychczas były dostępne tylko w drugim obiegu i to za dość wygórowane kwoty. W tym tygodniu np. Ongrys zapowiedział wydanie pierwszego tomu "Skład Główny" pewnie na allegro będzie wysyp pierwszego wydania z Egmontu
wiele kupionych komiksów to rzeczy, które znałem wcześniej ze skanów, translacji lub oryginałów.
dobrze, że teraz jednak coraz więcej wychodzi nowy wydań lub wznowień komiksów, które dotychczas były dostępne tylko w drugim obiegu i to za dość wygórowane kwoty. W tym tygodniu np. Ongrys zapowiedział wydanie pierwszego tomu "Skład Główny" pewnie na allegro będzie wysyp pierwszego wydania z Egmontu
wiele kupionych komiksów to rzeczy, które znałem wcześniej ze skanów, translacji lub oryginałów.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
Mi też paru komiksów brakuje, a które częstokroć już kiedyś miałem, ale sprzedałem. Część dokupiłem na allegro, a cześć czeka na wznowienie, bo goście mają nawalone w głowach z cenami.
Czekam na Kingodm come i Metabaronów (średniak+, ale dorzucę oczywiście do półki), Universal war 0ne 3, Sambre 01 i parę jakiś drobnych starszych...
A Sin city skompletowałem, nawet tę 5 dokupiłem z rok-2 temu w księgarni internetowej, a starsze wydania wymieniłem na nowe 3 i starsze ciut 2.
Ze wznowień to tylko Piotrusia Pana nie sprzedałem starego uzupełnionego za ciężkie pieniądze, bo nowe wydanie choć ładne to jednak w mniejszym formacie i to odebrało jemu urok...
Czekam na Kingodm come i Metabaronów (średniak+, ale dorzucę oczywiście do półki), Universal war 0ne 3, Sambre 01 i parę jakiś drobnych starszych...
A Sin city skompletowałem, nawet tę 5 dokupiłem z rok-2 temu w księgarni internetowej, a starsze wydania wymieniłem na nowe 3 i starsze ciut 2.
Ze wznowień to tylko Piotrusia Pana nie sprzedałem starego uzupełnionego za ciężkie pieniądze, bo nowe wydanie choć ładne to jednak w mniejszym formacie i to odebrało jemu urok...
- Tecumseh
- Gaduła
- 8
- Otrzymał podziękowania: 62 razy
Strzałka
W Incalu chcą sprzedać cały komplet -> http://www.incal.com.pl/sin-city-komplet-7-tomow.html
Ale chyba Cię to nie urządza
W Incalu chcą sprzedać cały komplet -> http://www.incal.com.pl/sin-city-komplet-7-tomow.html
Ale chyba Cię to nie urządza
Anarchia w samym środku mojej głowy
Mój mózg pracuje niezależnie
I nikt mi nie może zakazać myślenia
Anarchia w głowie to początek wyzwolenia
https://chomikuj.pl/TECUMSEH-12
Mój mózg pracuje niezależnie
I nikt mi nie może zakazać myślenia
Anarchia w głowie to początek wyzwolenia
https://chomikuj.pl/TECUMSEH-12
-
- Junior
- 8
No kurcze nie urządza ale dzięki za info. Nie sądziłem, że będzie taki kłopot z zakupem. Egmont olał mojego maila z zapytaniem o dodruk, dopiero przez telefon ktoś mi udzielił informacji. Pozostaje mi tylko czekać dalej na jakąś okazję.