Plany tłumaczy
- tymek
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 78 razy
- Otrzymał podziękowania: 135 razy
- Kontakt:
Re: Plany tłumaczy
"Dzień D" jest osierocony i nikt nie zgłosił się do kontynuowania projektu, więc jak najbardziej można robić.
- Komiksiarzyk
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 14 razy
- Otrzymał podziękowania: 22 razy
- Komiksiarzyk
- Gaduła
- 8
A jak się ma sprawa kontynuacji projektu "Lancelot" EuroKomiksów? Można brać? Bo jest już w fazie tłumaczenia
Moje gg: 2619362
- Komiksiarzyk
- Gaduła
- 8
- Komiksiarzyk
- Gaduła
- 8
Razem z Alinoe zaklepujemy komiks "Sanctum Genesis", 2 tomy.
Będziemy robić, jak teraz skończymy Devil May Cry.
Zrobimy podwójną korektę, ale szukamy końcowego ProofReadera, bo szybki jest "zajechany" robotą.
Będziemy robić, jak teraz skończymy Devil May Cry.
Zrobimy podwójną korektę, ale szukamy końcowego ProofReadera, bo szybki jest "zajechany" robotą.
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Właśnie zauważyłem, że dałeś ten komiks w propozycjach, a teraz już zaklepany do tłumaczenia Podoba mi się to i wygląda na to, że to nie jedyna zaklepana przez Ciebie własna propozycja
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Zauważyłem, że ostatnio aktualizowałem swoje plany w Marcu... 2017 roku
Więc może pora trochę je dopisać i zaktualizować
Just Imagine- tak jak było zapowiadane będzie do końca, już niewiele brakuje, ale powolutku.
Superboy v3 - prawdopodobnie całej serii nie będzie, ale jak dotąd tylko ja tłumaczę klona Supermana więc rezerwuję dla siebie tą serię. Jak ktoś by chciał tłumaczyć konkretny komiks nie przetłumaczony i pominięty, to piszcie, a pewnie się dogadamy
Superman Kandor 3 (4 częściowa historia z końca 98 roku) + Superman Save the Planet i Adv.of Sup. 562 (nadal rok '98)
Superman Rex- King of the world (saga od '98-99r ) + odwołujące się do niej komiksy z 99 roku. Ciągle początek realizacji tego się przeciąga, ale nadal zaklepuje, chyba, żeby ktoś chciał tłumaczyć, to niech da znak- ale uprzedzam, że trochę tych części jest.
Co do Supermana możliwe, że będą jeszcze jakieś komiksy z wczesnych lat '90 i późnych 80. Jak tak, to dam znak Ogólnie wszystko po 2000 roku o ile nie będzie osobno wymienione jest wolne do brania i tłumaczenia
Aquaman Annual v5 01 Year One (1995)
Elseworldsy:
Batman - Citizen Wayne (Legends of Dark Knight Annual 04)
Superman - Kal
Superman - Last family of Krypton 01-03/03
JLA: Age of Wonder 01-02/02
Legends (DC z 1986 r) - miało wyjść we współpracy z Grumikiem, ale skoro Myga się poddał, to zrobię samodzielnie, choć j13 zadeklarował się robić korektę
Wonder Woman v2 Annual 01 - Amazons (1988 r)
I jeśli chodzi o WW to chwilowo tylko to. Nie oznacza to, że nie będzie innych komiksów z Amazonką, ale muszę dokładnie przemyśleć, co już wyszło drukiem, a co będę mieć ochotę tłumaczyć.
Jak sobie o czymś jeszcze przypomnę, to napiszę
Aktualizacja 15 Marca:
Green Lantern: 1001 Emerald nights (Elseworlds)
DC Holiday Special 2017
Więc może pora trochę je dopisać i zaktualizować
Just Imagine- tak jak było zapowiadane będzie do końca, już niewiele brakuje, ale powolutku.
Superboy v3 - prawdopodobnie całej serii nie będzie, ale jak dotąd tylko ja tłumaczę klona Supermana więc rezerwuję dla siebie tą serię. Jak ktoś by chciał tłumaczyć konkretny komiks nie przetłumaczony i pominięty, to piszcie, a pewnie się dogadamy
Superman Kandor 3 (4 częściowa historia z końca 98 roku) + Superman Save the Planet i Adv.of Sup. 562 (nadal rok '98)
Superman Rex- King of the world (saga od '98-99r ) + odwołujące się do niej komiksy z 99 roku. Ciągle początek realizacji tego się przeciąga, ale nadal zaklepuje, chyba, żeby ktoś chciał tłumaczyć, to niech da znak- ale uprzedzam, że trochę tych części jest.
Co do Supermana możliwe, że będą jeszcze jakieś komiksy z wczesnych lat '90 i późnych 80. Jak tak, to dam znak Ogólnie wszystko po 2000 roku o ile nie będzie osobno wymienione jest wolne do brania i tłumaczenia
Aquaman Annual v5 01 Year One (1995)
Elseworldsy:
Batman - Citizen Wayne (Legends of Dark Knight Annual 04)
Superman - Kal
Superman - Last family of Krypton 01-03/03
JLA: Age of Wonder 01-02/02
Legends (DC z 1986 r) - miało wyjść we współpracy z Grumikiem, ale skoro Myga się poddał, to zrobię samodzielnie, choć j13 zadeklarował się robić korektę
Wonder Woman v2 Annual 01 - Amazons (1988 r)
I jeśli chodzi o WW to chwilowo tylko to. Nie oznacza to, że nie będzie innych komiksów z Amazonką, ale muszę dokładnie przemyśleć, co już wyszło drukiem, a co będę mieć ochotę tłumaczyć.
Jak sobie o czymś jeszcze przypomnę, to napiszę
Aktualizacja 15 Marca:
Green Lantern: 1001 Emerald nights (Elseworlds)
DC Holiday Special 2017
- Komiksiarzyk
- Gaduła
- 8
Zaklepane przeze mnie i przez nowego tłumacza AlinoeBuryWilk pisze:Właśnie zauważyłem, że dałeś ten komiks w propozycjach, a teraz już zaklepany do tłumaczenia Podoba mi się to i wygląda na to, że to nie jedyna zaklepana przez Ciebie własna propozycja
Legends jest na brytyjskiej liście kolekcji DC Comics z numerem 91, tak więc jeśli u nas ogłoszą przedłużenie kolekcji ponad numer 80 to pewnie się ukaże, tak więc radziłbym się chwilowo wstrzymać."BuryWilk"Legends (DC z 1986 r) - miało wyjść we współpracy z Grumikiem, ale skoro Myga się poddał, to zrobię samodzielnie, choć j13 zadeklarował się robić korektę )