Kupię
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
Re: Kupię
Ogólnie rzecz biorąc to sporo wydawców i nie tylko olewa kontakt z klientem... znikają, nie mają czasu na 2 zdania informacji na swojej stronie FB, a co dopiero odpowiadać na zapytania...
-
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowania: 25 razy
Strony internetowej też nikt Ci nie każe mieć, ale jak się jest dużym wydawnictwem (a E jest największym wydawnictwem komiksowym w Polsce) to jednak trochę lipa jak się nie ma. Odpowiadają na pytania raz na kwartał (ostatnio nawet to nie). Porównaj z np. Muchą czy Studiem Lain albo Timofem - gdzie możesz zawsze napisać pytanie na FB i tego samego dnia masz odpowiedź. Ba, Ongrys i SL nawet są obecni na gildii i odpisują na posty fanów. Na tym tle kontakt z E wypada słabo.tymek pisze:Nie wiedziałem, że dziś posiadanie strony na fejsbóku jest wymagany.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
Bardziej piłem do wydawnictwa Sideca, ale Egmont też jest w czołówce...
Nie mamy za dużo reklam w TV, które promują komiks, także media związane z Internetem powinny być naturalnym narzędziem do komunikacji i reklamy...
Nie mamy za dużo reklam w TV, które promują komiks, także media związane z Internetem powinny być naturalnym narzędziem do komunikacji i reklamy...
-
- Junior
- 8
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowania: 3 razy
Panowie, zostawmy ten temat w spokoju. Sprzedajcie mi Sin City i temat do zamknięcia
Wiadomo, że żarcik, ale tak mi się wydaję że ten rynek komiksowy dalej się rozwija u nas chociaż i tak jest o niebo lepiej niż za czasów mojej młodości.
Wiadomo, że żarcik, ale tak mi się wydaję że ten rynek komiksowy dalej się rozwija u nas chociaż i tak jest o niebo lepiej niż za czasów mojej młodości.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
Tak, masz rację. Ja sam niedawno dopiero założyłem, by mieć dostęp do informacji. A i tak bardziej mnie wkurza niż pomaga...tymek pisze:W pełni się z tym zgadzam, ale wciąż nie podoba mi się opinia, że "nie ma facebooka, to lipa".
Ja tam nadal czuję się młodyzenek_desperat pisze:ale tak mi się wydaję że ten rynek komiksowy dalej się rozwija u nas chociaż i tak jest o niebo lepiej niż za czasów mojej młodości.