Witam wszystkich. Dnia 05.06.2016 na chomiku "KOMIKSIARZYK" został udostępniony komiks - SARIA 2 - WROTA ANIOŁA. Komiks został przetłumaczony z języka niemieckiego i dla pewności, co do ogólnego kontekstu narracji został porównywany z tłumaczeniem z języka rosyjskiego...
Życzę miłego czytania... AMIRAM
Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu, w którym się teraz znajduje.
SARIA 02 - WROTA ANIOŁA
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 9
- Podziękował: 379 razy
- Otrzymał podziękowania: 376 razy
Re: SARIA 02 - WROTA ANIOŁA
Można założyć ładny temat dla tej serii, zawsze cieszą wstawki, ale potrzebne są do tego linki. Jak nie teraz to za jakiś czas, bo to dział ze wstawkami a nie informacjami.
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 9
- Podziękował: 62 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Amiram, wspaniale, że zacząłeś się udzielać na forum
Każdy komiksiarzyk jest tu mile witany. Komiksiarzyk tłumaczący i "wydający" komiksy witany tym milej.
Właśnie widzę, że Twoje najnowsze tłumaczenie zostało wrzucone na chomika PST. Jutro postaram się przerzucić na Mega i wstawić na PST. Jak chcesz, mogę założyć temat i wstawić linki do pobierania i miniaturki na forum, ale jak to zrobię, to Ty robisz krótki opis do tego, w końcu to Twoje "dziecko"

Każdy komiksiarzyk jest tu mile witany. Komiksiarzyk tłumaczący i "wydający" komiksy witany tym milej.

Właśnie widzę, że Twoje najnowsze tłumaczenie zostało wrzucone na chomika PST. Jutro postaram się przerzucić na Mega i wstawić na PST. Jak chcesz, mogę założyć temat i wstawić linki do pobierania i miniaturki na forum, ale jak to zrobię, to Ty robisz krótki opis do tego, w końcu to Twoje "dziecko"

Jasne... zrób tak jak mówisz, natomiast co do opisu, jeśli możesz, napisz go za mnie. Ja przez dwa tygodnie będę za granicą więc nie będę miał możliwości tego zrobić... Na razie tak z rozpędu ciągnę tłumaczenie BARRACUDY 2. Podobno ma się ukazać drukiem, ale nie wiadomo kiedy.
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 9
- Podziękował: 62 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
To może napiszę za Ciebie. Właśnie dodałem temat, ale jeszcze mi się nie chce pisać opisu. Może na dniach to zrobię.