SARIA 02 - WROTA ANIOŁA

Amiram
Bywalec
9
Otrzymał podziękowania: 16 razy

SARIA 02 - WROTA ANIOŁA

Post autor: Amiram »

Witam wszystkich. Dnia 05.06.2016 na chomiku "KOMIKSIARZYK" został udostępniony komiks - SARIA 2 - WROTA ANIOŁA. Komiks został przetłumaczony z języka niemieckiego i dla pewności, co do ogólnego kontekstu narracji został porównywany z tłumaczeniem z języka rosyjskiego...
Życzę miłego czytania... AMIRAM

Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu, w którym się teraz znajduje.
Awatar użytkownika
yavamir
Gaduła
9
Podziękował: 267 razy
Otrzymał podziękowania: 255 razy

Re: SARIA 02 - WROTA ANIOŁA

Post autor: yavamir »

wrzuć na jakiś darmowy host i daj tutaj linki ;) - wtedy będzie się miło czytało ;)
Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
9
Podziękował: 379 razy
Otrzymał podziękowania: 376 razy

Post autor: GEDiNAZGUL »

Można założyć ładny temat dla tej serii, zawsze cieszą wstawki, ale potrzebne są do tego linki. Jak nie teraz to za jakiś czas, bo to dział ze wstawkami a nie informacjami.
Awatar użytkownika
BuryWilk
ADMINISTRATOR
9
Podziękował: 62 razy
Otrzymał podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Post autor: BuryWilk »

Amiram, wspaniale, że zacząłeś się udzielać na forum :)
Każdy komiksiarzyk jest tu mile witany. Komiksiarzyk tłumaczący i "wydający" komiksy witany tym milej. :D
Właśnie widzę, że Twoje najnowsze tłumaczenie zostało wrzucone na chomika PST. Jutro postaram się przerzucić na Mega i wstawić na PST. Jak chcesz, mogę założyć temat i wstawić linki do pobierania i miniaturki na forum, ale jak to zrobię, to Ty robisz krótki opis do tego, w końcu to Twoje "dziecko" :D
Amiram
Bywalec
9
Otrzymał podziękowania: 16 razy

Post autor: Amiram »

Jasne... zrób tak jak mówisz, natomiast co do opisu, jeśli możesz, napisz go za mnie. Ja przez dwa tygodnie będę za granicą więc nie będę miał możliwości tego zrobić... Na razie tak z rozpędu ciągnę tłumaczenie BARRACUDY 2. Podobno ma się ukazać drukiem, ale nie wiadomo kiedy.
Awatar użytkownika
BuryWilk
ADMINISTRATOR
9
Podziękował: 62 razy
Otrzymał podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Post autor: BuryWilk »

To może napiszę za Ciebie. Właśnie dodałem temat, ale jeszcze mi się nie chce pisać opisu. Może na dniach to zrobię.
ODPOWIEDZ