Świat komiksu

Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
8
Podziękował: 375 razy
Otrzymał podziękowania: 374 razy

Świat komiksu

Post autor: GEDiNAZGUL »

W tym roku odwiedziłem taki oto sklepik z komiksami. Skończyło się na oglądaniu i zakupie jednej rzeczy, choć wydanie zbiorcze Spawna i Lady Mechanika kusiły. Niestety nie doczekałem się załatwienia serii S.H.I.E.L.D. (tej z Leonardo i spółka). Może uda się wrócić? (edit. Wrócę ;) )

Obrazek

Choć baaardzo rzadko sięgam po takie coś to do zakupu skłoniło mnie opakowanie. Po nieprzespanej nocy jednak pomógł, by doładować się przed ciężką pracą można za pomocą takiego specyfiku dla prawdziwych twardzieli ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
8

Re: Świat komiksu

I kolejna fotka. Parę takich komiksowych rzeźb jest rozmieszczonych na tym miejskim rynku połączonym ze skwerem.

Obrazek
Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
8

A kolejna fotka z fistaszkami... Nie wyszlo z deczka, ale zawsze.
Obrazek
Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
8

No i fotka z Fistaszkami w zimowej aurze...

Obrazek

Zasady, zasadami, ale jakoś trzeba żyć... a życie to sztuka kompromisu. Sekretne alianse?

Obrazek
Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
8

świetnie wyposażony salon z komiksami. Mnie głowa rozbolała, a co dopiero fanów Marvela, DC, etc...

Obrazek
Awatar użytkownika
Akira
Gaduła
8
Podziękował: 78 razy
Otrzymał podziękowania: 53 razy

Post autor: Akira »

Dzięki Gedinazgul za podzielenie się takimi fotkami. Nawet jesli tam się nie było zawsze miło jest coś takiego obejrzeć i przeczytać relacje. Tym bardziej jeśli jest się fanem Fistaszków jak ja :)
"Would you kindly...?" https://www.youtube.com/user/AkiraPoland - codziennie gameplaye i streaming online
Zostań patronem! https://www.patreon.com/Akirapoland
Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
8

Akira pisze:Dzięki Gedinazgul za podzielenie się takimi fotkami. Nawet jesli tam się nie było zawsze miło jest coś takiego obejrzeć i przeczytać relacje. Tym bardziej jeśli jest się fanem Fistaszków jak ja
O tak, aj też uwielbiam fistaszki. Mogę tyko dodać, że to miasto, z którego pochodzi Charles Schultz.
Awatar użytkownika
Akira
Gaduła
8
Podziękował: 78 razy
Otrzymał podziękowania: 53 razy

Post autor: Akira »

GEDiNAZGUL pisze:
Akira pisze:Dzięki Gedinazgul za podzielenie się takimi fotkami. Nawet jesli tam się nie było zawsze miło jest coś takiego obejrzeć i przeczytać relacje. Tym bardziej jeśli jest się fanem Fistaszków jak ja
O tak, aj też uwielbiam fistaszki. Mogę tyko dodać, że to miasto, z którego pochodzi Charles Schultz.
A oglądałeś film? Mi sie niestety nie udało go w kinie obejrzeć. Chciałem iść całą paczką wpierw z kumplami, potem z siostrami. Ale jednym czas nie pozwolił a siostry stwierdziły że zbyt filozoficzny i dzieciom nie podejdzie. I koniec końców nie udało się wybrać do kina. Meh! Co te kobiety - z mojej familii - wiedzą o Fistaszakach :evil: Poza tym nic tylko patrzeć jak wyjdzie nowy tom...Ciekawe jaki będzie obrazek w dniu moich narodzin... :?
"Would you kindly...?" https://www.youtube.com/user/AkiraPoland - codziennie gameplaye i streaming online
Zostań patronem! https://www.patreon.com/Akirapoland
Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
8

Akira pisze:A oglądałeś film? Mi sie niestety nie udało go w kinie obejrzeć.
Mi też, gdy miałem czas, czyli przed urodzinami to wybrałem się jednak na "Zjawę". Ciut obawiam się o poziom, tak samo, jak w przypadku "Garfielda", którego w formie komiksowej uwielbiam czytać.
Awatar użytkownika
yavamir
Gaduła
8
Podziękował: 264 razy
Otrzymał podziękowania: 253 razy

Re: Plansze komiksowe

Post autor: yavamir »

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ