Już wiem, co to za logo. Na metce widać, że to koszulka promująca film "Kapitan Ameryka: Wojna Bohaterów", a w filmie Crossbones na początku był w masce z takim wzorem. Czyli to jest wzór z maski Crossbonesa.
Ja mam koszulkę z logo Venoma, ale nie zrobię zdjęcia, bo mam kartofla a nie aparat.
A do koszulek -
Kapitan A - kupiony w Auchanie
Crossbones - wysyłkowo ze firmowego sklepu
3 kolejne to z Wallmartu, ale dobra jakość.
Venoma i Spawna też bym z chęcią dorzucił do szafy. Parę lat temu miałem w ręku koszulkę z Thorgalem i z logo XIII, ale dałem sobie spokój, bo cena jak za złoto.
Co się tyczy koszulek, to ja polecam ten sklep - link poniżej - mają świetne koszulki z motywami z różnych dziedzin. Sam kupiłem z filmów Ghibli i z Gwiezdnych Wojen. Warto też wyjątkowo za subskrybować wszelkiego rodzaju informacje od nich, bo czasem mają limitowane piękne koszulki tylko przez określony czas 12-24 godzin. Po dziś żałuję że nie udało mi sie kupić zwierzęcych motywów w kolorach pór roku. co dwa dni też mają w pre-orderze tańsze koszulki. NA dzień dzisiejszy jest to Venom, Brain i Vader. Cena 37 zł + przesyłka. Dlatego lepiej kupić z 2-3 podkoszulki coby raz płacić.
Na koncercie w Salonie Herz w OP ENHEIM Itay Dvori zaprezentuje swoją ścieżkę dźwiękową m. in. do „Przybysza” autorstwa Shauna Tana oraz dzieł Asafa Hanuka, Barbary Yelin i Alessandra Sanny.
Zapraszam do Wrocka