Trailery!
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 10
- Podziękował: 389 razy
- Otrzymał podziękowania: 384 razy
Re: Trailery!
Zapowiada się bardzo dobrze 
Niestety wyszło, jak wyszło. Słaba aniamcja Forda i scenariusz, jakby napisany przez AI
To czad, niezła tematyka i fajnie opowiedziane. Dla dorosłych.

https://www.youtube.com/watch?v=NWQH8cMpWTU
Niestety wyszło, jak wyszło. Słaba aniamcja Forda i scenariusz, jakby napisany przez AI
To czad, niezła tematyka i fajnie opowiedziane. Dla dorosłych.

https://www.youtube.com/watch?v=NWQH8cMpWTU
- komixpmi
- Gaduła
- 10
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowania: 144 razy
"REBEL MOON"
Jak dla mnie dobry film akcji s-f. Trzeba podejść do oglądania bez spinania się i broń Boże bez doszukiwania się jakiejś logiki. To typowy rozrywkowy akcyjniak z dobrymi scenami walki.Film ten jest zlepkiem tematów i motywów poruszanych w innych produkcjach.Troszkę z "Siedmiu wspaniałych", odrobina "Gwiezdnych wojen" ,oraz "Diuny" i kilku innych filmów.Dwie godziny seansu przebiegły bardzo szybko i miło.Mam nadzieję , że 2 część rozwinie rolę kilku postaci zbyt słabo ukazanych w pierwszej odsłonie.
Jak dla mnie dobry film akcji s-f. Trzeba podejść do oglądania bez spinania się i broń Boże bez doszukiwania się jakiejś logiki. To typowy rozrywkowy akcyjniak z dobrymi scenami walki.Film ten jest zlepkiem tematów i motywów poruszanych w innych produkcjach.Troszkę z "Siedmiu wspaniałych", odrobina "Gwiezdnych wojen" ,oraz "Diuny" i kilku innych filmów.Dwie godziny seansu przebiegły bardzo szybko i miło.Mam nadzieję , że 2 część rozwinie rolę kilku postaci zbyt słabo ukazanych w pierwszej odsłonie.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 10
Oby nie wyszła Teendrama... Oby!
Choć poszło w stronę horroru, byle nie klasy B i nie uciekł nastrój zastąpiony efektami grozy...
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 10
Co do "Alien" to się nie zgodzę, co do klasy filmu.
A tu kolejna zapowiedź. Filmowa wersja komiksu argentyńskiego autora.
A tu kolejna zapowiedź. Filmowa wersja komiksu argentyńskiego autora.
- Ratuj Komiks
- ADMINISTRATOR
- 6
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Nie do końca tak zapamiętałem Popeya z gier i kreskówek, ciekawe co z tego wyjdzie.
POPEYE: THE SLAYER MAN
POPEYE: THE SLAYER MAN
- JosephIrome
- Bywalec
- Kontakt:
speed index wordpress
On the lookout in advance, the future of look for lies inside the palms of quick link indexing providers. As the internet proceeds to evolve and extend, the necessity for quick, exact, and in depth look for capabilities will only turn into extra pronounced. By harnessing the strength of advanced technologies and modern algorithms, fast url indexing expert services are reshaping just how we uncover and consume information and facts on line, ushering in a different period of search that is quicker, smarter, and a lot more responsive to the requirements of customers and written content creators alike. SpeedyIndex google docs
speedy index google docs speed index blogger fast indexing api nothing to link indexing fast indexing in outlook 2024 0_f7465
@index_systum77=
speedyindex google ads @i_s7=