Newsy
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
Re: Newsy
Na AleKino+ HD dziś o 20:15 puszczają pierwszy odcinek "Miasto równoległe" na podstawie powieści China Miéville "Miasto i Miasto". Nietuzinkowy pomysł i akcja ciut jak w filmach noir. Nie wiem, jak film, ale książka niezła.
- Amygdala
- Bywalec
- 2
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowania: 6 razy
"Men" to film studia A24, a oni nie mają chyba podpisanej żadnej umowy z konkretnym dostawcą VOD. Ich produkcje można spotkać na chyba wszystkich dostępnych platformach, oczywiście nie pojawiają się na wszystkich równocześnie. Więc to pewnie loteria póki co. A film jest zbyt świerzy, aby taka informacja poszła, w eter. Na ich oficjalnej stronie nie ma na ten temat żadnej informacji.
DOOMSTEP
- tymek
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 78 razy
- Otrzymał podziękowania: 135 razy
- Kontakt:
Tak, chodzi o ten film, wiem, że jest już na warezach. Ale mi chodzi o to, gdzie będzie można legalnie obejrzeć w SVOD. Amygdala wyczerpująco odpowiedział na moje pytanie. To znaczy na tyle, na ile. Póki co nie wiadomo i trzeba czekać.
Rzecz w tym, że chciałbym, aby film pojawił się na Netfliksie albo HBO Max. Ale na razie nic nie wiadomo.
Rzecz w tym, że chciałbym, aby film pojawił się na Netfliksie albo HBO Max. Ale na razie nic nie wiadomo.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
Może nie moja bajka, ale ciekawie się zapowiada taka mangowa wersja.
Kod: Zaznacz cały
https://bit.ly/43YfVU9
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Od razu z tego obrazka moje pierwsze skojarzenie było, to jest Wonder Woman w mangowej wersji! I jak się okazuje, nie musi to być dalekie od prawdy Jak będzie dostępne w innym języku niż shogunów to może nawet rzucę okiem na jeden odcinek A jak będzie tylko w języku shogunów, to chociaż kadry z planu chętnie też zobaczę