Forum komics-live

cornholio
Bywalec
8
Podziękował: 13 razy
Otrzymał podziękowania: 8 razy

Forum komics-live

Post autor: cornholio »

Może ktoś z naszych forumowiczów wie co się stało z forum "komics-live.com"? Czasem tam zaglądałem, a od jakiegoś czasu wyskakuje błąd php i nie da się wejść. Zwinęli forum? Zmienili adres? Może jakaś akcja antypiracka? Wie ktoś coś? :shock:
Awatar użytkownika
BuryWilk
ADMINISTRATOR
8
Podziękował: 61 razy
Otrzymał podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Re: Forum komics-live

Post autor: BuryWilk »

Niestety ja nie korzystałem z tego forum, więc nie potrafię powiedzieć, co się z nim stało.
Nie wiem, czy to w temacie, ale jeśli odwiedzałeś tamto forum szukając stron z oryginalnymi skanami, to sprawdź ten wątek, a zwłaszcza ten post:

Kod: Zaznacz cały

http://ekomiksy.vxm.pl/viewtopic.php?f=9&t=150&start=100#p4539
cornholio
Bywalec
8

Tego forum naprawdę szkoda, bo można było znaleźć tam różne perełki np. skanlacje węgierskich komiksów z lat 80-tych :shock: . Była też sekcja polska, ale nieaktywna od dawna. No nic, pozostaje szukać innych źródeł. Jakby ktoś coś odkrył, to oczywiście śledzę polecany wątek. Dzięki za odp.
Awatar użytkownika
BuryWilk
ADMINISTRATOR
8
Podziękował: 61 razy
Otrzymał podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Post autor: BuryWilk »

O, węgierski komiks, przyznam, że chyba z tym nie miałem jeszcze do czynienia. To rzeczywiście szkoda, że przepadło. Ale na szczęście wciąż są różne inne źródła.
cornholio
Bywalec
8

Forum komics-live.com się pozbierało. Chyba mieli jakieś kłopoty techniczne :geek: . Niestety teraz jest tam niezły bałagan w wątkach, ale można się odnaleźć. Jakby co to można się zarejestrować, trzeba tylko napisać jakiś post powitalny, żeby dostać pełny dostęp do forum. Niektóre działy są naprawdę ciekawe. Ja polecam "Non English Comics" ;)
ODPOWIEDZ