Plany tłumaczy

XP DROID
Junior
3
Otrzymał podziękowania: 4 razy

Re: Plany tłumaczy

Post autor: XP DROID »

Komiksiarzyk pisze:Witamy na Scenie. Życzę Wam dużo zapału i cierpliwości oraz ukończenia wszystkich serii, które zaczniecie :)
Jaką nosicie nazwę? :)
Translacje Phantom
Alinoe
Bywalec
5
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowania: 22 razy

Post autor: Alinoe »

Witamy na forum.
XP DROID pisze: Sięgam do was, zaprawionych w boju tłumaczy z pytaniem o porady na start…
Zerknij na ten temat i tam zapytaj.
JCK
Junior
3
Otrzymał podziękowania: 2 razy

Post autor: JCK »

Halo...
hej wszystkim, niektórzy może mnie kojarzą jako Tamerlan/Timmerlach, whatever... Od jakiegoś czasu już myślę czy nie wrócić może do tłumaczenia ale nie wiedziałem praktycznie co chciałbym przetłumaczyć...
I tak sobie przypomniałem że teraz mówi się o komiksie Keanu Reevesa - BRZRKR. I pytanko do was: ktoś może ma w planie to tłumaczyć? Albo jakieś oficjalne wydawnictwo? Ktoś coś wie?
lew2ng
Junior
3

Post autor: lew2ng »

Witam,
planuję zająć się komiksem Raven(DC) z 2016 roku. Z tego co zauważyłam nikt się tym nie interesował. Jeśli się mylę to mnie poprawcie.
Awatar użytkownika
BuryWilk
ADMINISTRATOR
8
Podziękował: 61 razy
Otrzymał podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Post autor: BuryWilk »

Witamy po latach, Tamerlan :)
O tym komiksie nie słyszałem, ale jeśliby było w czyiś planach, na pewno ktoś o tym poinformuje, więc na razie możesz założyć, że projekt jest wolny.

Witamy lwicę na pokładzie komiksiarzyków :) Pozycje z DC mile widziane (i nie tyko oczywiście:) ). Nie widziałem, by ktoś miał to w planach, więc Raven też jest wolna jako projekt. Jeśli się mylę, na pewno ktoś mnie sprostuje.
lew2ng
Junior
3

Post autor: lew2ng »

BuryWilk pisze:Witamy po latach, Tamerlan :)
O tym komiksie nie słyszałem, ale jeśliby było w czyiś planach, na pewno ktoś o tym poinformuje, więc na razie możesz założyć, że projekt jest wolny.

Witamy lwicę na pokładzie komiksiarzyków :) Pozycje z DC mile widziane (i nie tyko oczywiście:) ). Nie widziałem, by ktoś miał to w planach, więc Raven też jest wolna jako projekt. Jeśli się mylę, na pewno ktoś mnie sprostuje.
Dzięki tak mi się wydawało, że nikt tego nie robi. Ale zawsze warto się upewnić.
JCK
Junior
3

Post autor: JCK »

BuryWilk pisze:Witamy po latach, Tamerlan :)

Hej hej, dzięki za powitanie. No to zabieram się za tłumaczonko...
Amiram
Bywalec
8
Otrzymał podziękowania: 16 razy

Post autor: Amiram »

Witam! Kiedyś obiecywałem, że będę uzupełniał plan komiksów do tłumaczenia, niestety czas nie jest z gumy. Przedstawiam plany ARTIEGI, ABC i MOJE:
W POSZUKIWANIU GRAALA cz5, LEGENDA cz.7 i 8, kolejne części SUKKUBUS, SLOKA cz.11, ROZBITKOWIE Z YTHQ 15, 16, 17, jeśli usłyszymy o planach wydania kolejnej części FANTASY KOMIKS, natychmiast porzucimy projekty... w planach kolejne części WUNDERWAFFEN 17, 18, PROMETEUSZ 21, kolejne części ELFÓW, HAUTEVILLE HAUSE 16, 17, MASKA FODO 3, kolejne części DZIEŃ-D. Pewnie jeszcze o czymś zapomniałem, ale z czasem dopiszę.
Migdas
Bywalec
6

Post autor: Migdas »

Witam.
Pewnie piszę w niewłaściwym wątku, więc jeśli tak to z góry przepraszam.
Chciałem ostatnio pobrać Hombre [#01-05] - jest w bazie http://polskascenatranslacyjna-spis.blogspot.com .
Link prowadzi tutaj: http://classiccomicpl.blogspot.com/search?q=hombre, ale niestety źródło nie działa i pobrać się nie da.
Poratuje ktoś i podpowie skąd mogę to pobrać?

pozdrawiam
Migdas
Bywalec
6

Post autor: Migdas »

Ponieważ zaciekawił mnie ostatni wpis Amiram, to zacząłem szukać poprzednich części W POSZUKIWANIU GRAALA, ROZBITKOWIE Z YTHU, MASKA FODO i pozostałe. I nic nie znalazłem.... Podpowiedzcie dobrzy ludzie: gdzie tego szukać?

pozdrawiam
ODPOWIEDZ