Plansze komiksowe
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
Re: Plansze komiksowe
Komiksy z tą postacią podobają mi się mniej niż arty, ale darzę pewną sympatią Batmana. Może dlatego, że podobnie jak Punisher jest bardzirj ludzki niż super. Niestety ma za miękkie serce...
Jednak plakat z filmu gości na moim monitorze jako tapeta pulpitu gszieś z trzy lata - nawet nie wiem,z której części, bo może na te co ukazały się w tv to oglądałem z 20minut.
Jednak plakat z filmu gości na moim monitorze jako tapeta pulpitu gszieś z trzy lata - nawet nie wiem,z której części, bo może na te co ukazały się w tv to oglądałem z 20minut.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Odpowiedź która mnie rozbawiłaModern talking
Stawiam na Budkę Suflera, ten wielki czerwony wygląda trochę już staro
A na poważnie, to rozpoznaję Red Hulka, Punishera i Hawkeye, ale Marvel to mniej moje klimaty, niż DC. Zaryzykowałbym, że Avengers, ale Punisher mi tu nie pasuje.
i może też się dorzucę z ciekawymi kadrami. Prosto z komiksu, który właśnie przetłumaczyłem "Batman - Batgirl". W środku w ogóle jest trochę interesujących kadrów, ale ta strona najbardziej mi przyciągnęła wzrok. To chyba przez te powiększenia twarzy i migoczące światła policyjne odbijające się na obliczu głównej bohaterki.
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Plakat zamieszczony w pierwszej części tłumaczonej właśnie przeze mnie sagi z Wonder Woman "Wyzwanie bogów". Moim zdaniem dość ciekawa koncepcja rysownika pozwalająca na dłużej na tym obrazie zatrzymać wzrok.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
A tu "zwiastun" nowego "Wilq". Do niedawna, by jakoś przetrwać do wiosny miałem niestety kontakt z podobnymi zapatrzonymi w lustra osobnikami, ale widać nie na tę siłownię trafiłem
Plansza z okazji "światowego dnia książki"
źródło:
Plansza z okazji "światowego dnia książki"
źródło:
Kod: Zaznacz cały
https://www.facebook.com/WILQSUPERBOHATER/