HERCULES Soleil

BonDziorno87
Junior
9

HERCULES Soleil

Post autor: BonDziorno87 »

Witam, wiem że ktoś tłumaczył kiedyś dwa albumy, Krew Nemei i Więźniowie Lerny, chyba GEDiNAZGUL. Czy to jest w ogóle wydawane i czy można się spodziewać tłumaczeń i wrzutek?
Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
9
Podziękował: 379 razy
Otrzymał podziękowania: 376 razy

Re: HERCULES Soleil

Post autor: GEDiNAZGUL »

BonDziorno87 pisze:Witam, wiem że ktoś tłumaczył kiedyś dwa albumy, Krew Nemei i Więźniowie Lerny, chyba GEDiNAZGUL. Czy to jest w ogóle wydawane i czy można się spodziewać tłumaczeń i wrzutek?
Na razie od 2013 roku seria stoi na dwóch wydanych w fr albumach. Looky, zajął się innymi projektami, ale je już skończył (Belle et la Bête 1 i 2) oraz część do serii znanej na naszym rynku pod tytułem "Łowcy smoków") także jest nadzieja. Autor średnio na tego poziomu album poświęca około roku. Jeżeli ukażą się kolejne części z serii to oczywiście są w planach do tłumaczenia i uwierz mi, że szybko przeskoczą sporo miejsc w kolejce ;) Dwa pierwsze tomy mam na półce.
Seria ma naprawdę ciekawy styl i klimat.
Oba albumy są dostępne na PST, wrzutka na 4shared. Jak coś to mogę wrzucić nowe linki.
Awatar użytkownika
komixpmi
Gaduła
9
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowania: 144 razy

Post autor: komixpmi »

A masz może coś z Marvela na 4Shared ??? Bo bym był w razie czego bardzo zainteresowany .
Awatar użytkownika
GEDiNAZGUL
MODERATOR
9
Podziękował: 379 razy
Otrzymał podziękowania: 376 razy

Post autor: GEDiNAZGUL »

komixpmi pisze:A masz może coś z Marvela na 4Shared ??? Bo bym był w razie czego bardzo zainteresowany .
A to już nie ten temat.
Co do Marvela to staram się jak mogę unikać superbohaterów, choć czasem z ciekawości sięgnę po coś i przeczytam.
BonDziorno87
Junior
9

Post autor: BonDziorno87 »

Nie no jak dla mnie nie trzeba, bo mam oba tomy na kompie, chciałem się właśnie jedynie dowiedzieć, czy ten komiks jest wydawany dalej i czy będzie tłumaczony, w takim razie pozostaje czekać, bo jest naprawdę niesamowity, szczególnie jeżeli chodzi o szatę graficzną.
ODPOWIEDZ