Plany tłumaczy
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
Re: Plany tłumaczy
yeeeah! Wiesz jak mnie ucieszyć!!!tymek pisze:Gedinazgul ostatni numer S.H.I.E.L.D. ma się ukazać podobno w maju.
- tymek
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 78 razy
- Otrzymał podziękowania: 135 razy
- Kontakt:
GEDiNAZGUL mógłbyś wrzucić do działu z translacjami wszystkie wcześniejsze numery serii T.A.R.C.Z.A. ? Bo na PST jest na 4shared, a ten serwer jest do kitu...
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
Oczywiście!tymek pisze:GEDiNAZGUL mógłbyś wrzucić do działu z translacjami wszystkie wcześniejsze numery serii T.A.R.C.Z.A. ? Bo na PST jest na 4shared, a ten serwer jest do kitu...
up. Zrobione. Wstawiłem w dziale translacje.
-
- Bywalec
- 7
- Podziękował: 14 razy
- Otrzymał podziękowania: 17 razy
witam wszystkich
niestety, mieli rację Ci, którzy powątpiewali, czy "nowy" podoła planom, które sam sobie z takim rozmachem narzucił...
otóż nie podołam i niestety, muszę zakończyć "działalność"...
nie chcę się rozpisywać o powodach, żeby nie wywoływać niepotrzebnych dyskusji i emocji, chciałbym za to podziękować wszystkim, którzy wspierali mnie radą lub dobrym słowem mam nadzieję, że tych parę rzeczy, które przetłumaczyłem, jest wartych tego, by po nie sięgnąć...
w związku z powyższym cała lista planowanych do translacji komiksów "zwalnia się" i jest "do wzięcia"
wszystkim dziękuję i życzę owocnych translacji
niestety, mieli rację Ci, którzy powątpiewali, czy "nowy" podoła planom, które sam sobie z takim rozmachem narzucił...
nie chcę się rozpisywać o powodach, żeby nie wywoływać niepotrzebnych dyskusji i emocji, chciałbym za to podziękować wszystkim, którzy wspierali mnie radą lub dobrym słowem mam nadzieję, że tych parę rzeczy, które przetłumaczyłem, jest wartych tego, by po nie sięgnąć...
w związku z powyższym cała lista planowanych do translacji komiksów "zwalnia się" i jest "do wzięcia"
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
Wielka szkoda.ABCkomiks pisze:witam wszystkich
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
ABC:
Odpisałem Ci na priva, ale publicznie powiem, że też uważam, że szkoda, choć szanuję Twoją decyzję. Twoje przetłumaczone komiksy nadal są dostępne i mam nadzieję, że niektórzy znajdą wśród nich coś dla siebie. Również dziękuję, że na scenie dałeś coś od siebie.
Odpisałem Ci na priva, ale publicznie powiem, że też uważam, że szkoda, choć szanuję Twoją decyzję. Twoje przetłumaczone komiksy nadal są dostępne i mam nadzieję, że niektórzy znajdą wśród nich coś dla siebie. Również dziękuję, że na scenie dałeś coś od siebie.
Cześć.
Właśnie zacząłem tłumaczenie komiksu, który w swoich planach miał ABCkomiks. Chodzi o "Thoreau, A Sublime Life".
Jeśli ktoś już to ruszył, to proszę o informację.
Pozdrawiam
Właśnie zacząłem tłumaczenie komiksu, który w swoich planach miał ABCkomiks. Chodzi o "Thoreau, A Sublime Life".
Jeśli ktoś już to ruszył, to proszę o informację.
Pozdrawiam
Witam. Własnie zakończyłem tłumaczenie 3 części ARKTYKI. Możliwe, że pociągnę serie dalej...
- Komiksiarzyk
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 14 razy
- Otrzymał podziękowania: 22 razy
A ja zakończyłem tłumaczenie "Niourk 3". Mam nadzieję, że nikomu nie wszedłem w paradę. Póki co, komiks jest u korektorów.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Moje gg: 2619362