Pajęcze propozycje

Zakrza
Junior
6
Podziękował: 1 raz

Pajęcze propozycje

Post autor: Zakrza »

Wrzuciłem to już na fora Grumika i CFC, ale myślę, że się nie obrazicie jeśli wrzucę i tutaj. Może jeszcze jakaś inna grupa będzie zainteresowana Spider-manem. Moje propozycje:

One Moment in Time (ASM #638-641) - tłumaczy co działo się między One More Day (które już jest przetłumaczone), a Brand New Day
pierwsza historia BND (ASM #546-547) - myślę, że fajne wprowadzenie czytelników w ten okres. Po raz pierwszy pojawia się m. in. Mister Negative. No i pisał to Slott, który później przejął Spidera na stałe
Dark Reign: Mister Negative
Timestorm 2009-2099
New Ways to Die (ASM #568-573) z Goblinem i Anti-Venomem
wszelkie spin-offy Pajęczej Wyspy - jako uzupełnienie tego co w WKKM
Pierwsze Łowy Kravena - pierwsze pojawienie się Any Kravinoff
Spider-man/Red Sonja - jako ciekawostka międzywydawnicza.
Wszelkie numery, Superior Spider-mana, których nie wydał Egmont. O ile się nie mylę są to: tie-in do Ery Ultrona oznaczony jako #6AU, Special (trzecia część historii, na którą składają się też All-new X-men Special i Indestructible Hulk Special) i Inhumanity Superior Spider-Man.
The Amazing Spider-Man: Ends of the Earth Special - one-shot podejmujący wątki poboczne z historii "Ends of the Earth", która jest już przetłumaczona.
Amazing Spider-man Annual #39 - annual z czasów runu Slotta
Spider-man meets Spider-man 2099 - pierwsze spotkanie dwóch Pajączków.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2017, 23:42 przez Zakrza, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
komixpmi
Gaduła
8
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowania: 143 razy

Re: Pajęcze propozycje

Post autor: komixpmi »

Widzę , że polecasz tłumaczenie Pajączka z mojego ulubionego okresu , więc jak najbardziej przyłączam się do prośby jeśli któraś grupa mogła to przetłumaczyć .
ODPOWIEDZ