Oficjalne zapowiedzi wydawnictw
-
- Bywalec
- 8
- Podziękował: 13 razy
- Otrzymał podziękowania: 8 razy
Re: Oficjalne zapowiedzi wydawnictw
Nie wiecie czasami co się dzieje z wydawnictwem Sideca? Bardzo lubię komiksy Andreasa, a w tym przypadku chodzi mi konkretnie o ostatni tom Koziorożca. Planowali to chyba skończyć, ale jak na razie nie widać nic na horyzoncie. Nie mogę znaleźć żadnej konkretniejszej informacji na ten temat, a seria po polsku ma 21 tomów i właśnie się zacięła na ostatnim. Po francusku jest, po angielsku nie wiem, a po polsku na razie cisza...
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
Niestety, co jest u nas chyba standardem, wydawnictwo nie za wiele czasu poświęca na informowaniu czytelników. Kolejny raz zapadli się pod ziemię... Pewnie ożyją kiedyś znowu... i wydadzą kolejną części nie tylko tego komiksu.cornholio pisze:Nie wiecie czasami co się dzieje z wydawnictwem Sideca? Bardzo lubię komiksy Andreasa, a w tym przypadku chodzi mi konkretnie o ostatni tom Koziorożca. Planowali to chyba skończyć, ale jak na razie nie widać nic na horyzoncie. Nie mogę znaleźć żadnej konkretniejszej informacji na ten temat, a seria po polsku ma 21 tomów i właśnie się zacięła na ostatnim. Po francusku jest, po angielsku nie wiem, a po polsku na razie cisza...
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
Coś ostatnio mam ochotę na czytanie przygód MM.
Odświeżyłem niedawno lekturę "Trzy palce", choć to nie kanon
Czekam na Kawę Zumbo... a tu smakołyk znów zapowiedziany. Komiks dla dzieciaków, ale ciekawie się zapowiada.
Odświeżyłem niedawno lekturę "Trzy palce", choć to nie kanon
Czekam na Kawę Zumbo... a tu smakołyk znów zapowiedziany. Komiks dla dzieciaków, ale ciekawie się zapowiada.
Kod: Zaznacz cały
http://www.glenatbd.com/bd/livre/mickey-et-l-ocean-perdu-9782344025055.htm#page/1/mode/2up
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
Zapowiedzi Egmontu na 2018 rok.
Zapowiedzieli też komiks "Zamek gwiazd", także ten znika z forum - a 4 czekała na dokończenie korekty .
Zachęcam do zakupu w sklepie wydania PL.
Zapowiedzieli też komiks "Zamek gwiazd", także ten znika z forum - a 4 czekała na dokończenie korekty .
Zachęcam do zakupu w sklepie wydania PL.
Kod: Zaznacz cały
https://ziniol.blogspot.com/2017/12/zapowiedzi-2018-egmont-polska.html
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
O tak, bardzo fajnie. Niektóre albumy kupię. Z pewnością pierwszy.