Co nowego na półce z komiksami
- tymek
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 78 razy
- Otrzymał podziękowania: 135 razy
- Kontakt:
Re: Co nowego na półce z komiksami
Bawi trochę rozstrzał między Nieskończoność (18 miejsce), a Avengers - Nieskończoność (33 miejsce) i New Avengers - Nieskończoność (37 miejsce).
Te komiksy trzeba czytać naprzemiennie, to znaczy jeden zeszyt w Nieskończoności, następnie jeden zeszyt Avengers, potem jeden zeszyt New Avengers i od nowa. Dlatego podejrzewam, że wielu niedoinformowanych pewnie się zdziwiło, że mają niepełną historię, jeśli kupili tylko jeden z tych tomów. Albo dwa.
Komiks superbohaterski na dobre się odrodził w Polsce. Jestem z tego powodu zadowolony.
Te komiksy trzeba czytać naprzemiennie, to znaczy jeden zeszyt w Nieskończoności, następnie jeden zeszyt Avengers, potem jeden zeszyt New Avengers i od nowa. Dlatego podejrzewam, że wielu niedoinformowanych pewnie się zdziwiło, że mają niepełną historię, jeśli kupili tylko jeden z tych tomów. Albo dwa.
Komiks superbohaterski na dobre się odrodził w Polsce. Jestem z tego powodu zadowolony.
- szamas
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 190 razy
- Otrzymał podziękowania: 213 razy
ja nie mam tylko jednego aż się sam zdziwiłem szalony rokGEDiNAZGUL pisze:Tu zestawienie tego, co było kupowane na Gildii - top 50
Ja mam tylko na półce 7 pozycji z tego zestawienia (wliczając w to wszystkie podane tomy Valeriana i Azymut).Kod: Zaznacz cały
http://www.komiks.gildia.pl/news/2016/12/podsumowanie-roku-2016
- tymek
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 78 razy
- Otrzymał podziękowania: 135 razy
- Kontakt:
Kupiłem sobie kolejny, czwarty już tom Skalpu. Co prawda jeszcze nie zacząłem czytać, ale mam nadzieję, że wkrótce znajdę czas. GiN masz już ten tom? Niezła cegła wyszła.
A teraz na początek marca zacieram sobie rączki na Rachel Rising tom pierwszy. Komiks roku 2017 już w marcu? Niech będzie.
A teraz na początek marca zacieram sobie rączki na Rachel Rising tom pierwszy. Komiks roku 2017 już w marcu? Niech będzie.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
Jeszcze czekam, bo zamówiłem z późniejszymi tytułami, ale już niedługo. Komiks pierwsza klasa. Mocny i twardy.tymek pisze:Kupiłem sobie kolejny, czwarty już tom Skalpu. Co prawda jeszcze nie zacząłem czytać, ale mam nadzieję, że wkrótce znajdę czas. GiN masz już ten tom? Niezła cegła wyszła.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
No w końcu!komixpmi pisze:Taka moja zmiana nastawienia do komiksu i mała nowa kolekcja na półce :
- komixpmi
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowania: 143 razy
Przez długi okres czasu byłem ślepy na prawdziwą sztukę zawartą w komiksowych historiach.Jednakże obiecuje się poprawić i już nigdy nie zboczyć na tą złą ścieżkę,o której czym prędzej pragnę zapomnieć
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
Wszystkie ścieżki są dobre, byle pasowały do tego, kto nimi podąża... Fajnie, ze się nie boisz "nowych"...