Plansze komiksowe
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Re: Plansze komiksowe
Znowu taka ciekawostka, gdzie mamy Amazonkę i koty w jednym Bo jak widać na poniższym obrazku, koty mają pierwszeństwo na drodze i to wiedzą!
Przy okazji dla spostrzegawczych- znajdźcie na tym obrazku jeszcze jednego znanego bohatera, oprócz Wonder Woman
Obrazek to jeden z plakatów dołączonych do WW v2 50 z 1991 r, który to numer do końca tego roku przetłumaczę, ale obrazkiem dzielę się już teraz
Przy okazji dla spostrzegawczych- znajdźcie na tym obrazku jeszcze jednego znanego bohatera, oprócz Wonder Woman
Obrazek to jeden z plakatów dołączonych do WW v2 50 z 1991 r, który to numer do końca tego roku przetłumaczę, ale obrazkiem dzielę się już teraz
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Kontakt:
Takie ciekawostki z komiksu "Superman - Kansas sighting", który mimo kilku takich pojedynczych surrealistycznych scen jest naprawdę dobry i się zastanawiam, czy by go kiedyś nie przetłumaczyć. Przy tym obrazku z masą obcych jednak mam wrażenie, że rysownik coś palił lub zażywał, by mieć taką wizję aczkolwiek pomysł, choć nieco surrealistyczny, przyciąga spojrzenie. Mógłbym powiedzieć- znajdź na tym obrazku obcego, który wygląda bardziej znajomo, ale to raczej niezbyt trudne zadanie, prawda?
Pozostałe dwa obrazki to spotkanie dwóch obcych (jeden bardziej znajomy ), co moim zdaniem jest świetnie narysowane, a drugi, to już coś bardziej standardowego rysunkowo, ale za to w niekonwencjonalnym środowisku (Jor-El na Ziemi- tego nie ma w żadnym innym komiksie- bardzo mi się spodobała ta scena, może ze względu na ten kontrast i ukazanie postaci z punktu perspektywy na tle ziemskiego lasu) i z pewnym przesłaniem.
Pozostałe dwa obrazki to spotkanie dwóch obcych (jeden bardziej znajomy ), co moim zdaniem jest świetnie narysowane, a drugi, to już coś bardziej standardowego rysunkowo, ale za to w niekonwencjonalnym środowisku (Jor-El na Ziemi- tego nie ma w żadnym innym komiksie- bardzo mi się spodobała ta scena, może ze względu na ten kontrast i ukazanie postaci z punktu perspektywy na tle ziemskiego lasu) i z pewnym przesłaniem.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
-
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 408 razy
- Otrzymał podziękowania: 58 razy
BuryWilku, ten komiks o Supermanie jest naprawdę dobry właśnie dzięki takim "surrealistycznym" obrazkom! Nie znałem tego tytułu ale zaintrygowałeś mnie i już jest na tablecie
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Kontakt:
szybkikiller
To cieszę się, że udało mi się zainteresować Cię komiksem, którego nie znałeś Dobrą wiadomością jest, że go przetłumaczę w tym roku, ale jeszcze nie teraz
To cieszę się, że udało mi się zainteresować Cię komiksem, którego nie znałeś Dobrą wiadomością jest, że go przetłumaczę w tym roku, ale jeszcze nie teraz