Trailery!
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
- szamas
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 190 razy
- Otrzymał podziękowania: 213 razy
Re: Trailery!
tym razem żadnych majtasów na gaciach
Poesía sin fin - Endless Poetry - Wieczna poezja
czyli kolejny film Alejandro Jodorovsky (co dla mnie już jest świetną wiadomością, gdyż bałem się, że "Taniec rzeczywistości' to jego filmowe pożegnanie), nie jest to nowość gdyż powstał w 2016r. i podobno można było go obejrzeć w Polsce w ubiegłym roku na festiwalu Nowe Horyzonty. Dla mnie jednak jest nadal nowy i nieobejrzany można znaleźć wersję z angielskimi napisami ewentualnie czekać nadal na polskie . Planuje odświeżyć sobie "Taniec rzeczywistości" a potem gładko przejść w seans "Wiecznej poezji"
i kilka zdań od samego mistrza (jeszcze przed zakończeniem całego projektu)
Poesía sin fin - Endless Poetry - Wieczna poezja
czyli kolejny film Alejandro Jodorovsky (co dla mnie już jest świetną wiadomością, gdyż bałem się, że "Taniec rzeczywistości' to jego filmowe pożegnanie), nie jest to nowość gdyż powstał w 2016r. i podobno można było go obejrzeć w Polsce w ubiegłym roku na festiwalu Nowe Horyzonty. Dla mnie jednak jest nadal nowy i nieobejrzany można znaleźć wersję z angielskimi napisami ewentualnie czekać nadal na polskie . Planuje odświeżyć sobie "Taniec rzeczywistości" a potem gładko przejść w seans "Wiecznej poezji"
i kilka zdań od samego mistrza (jeszcze przed zakończeniem całego projektu)
-
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 408 razy
- Otrzymał podziękowania: 58 razy
Re: Trailery!
wprost z deszczowej Irlandii i spod igły mojego kumpla, na tydzień przed pra-premierą taka tam historia o pewnym pistolecie...
P.S. poprzednio umieściłem w dziale "fan filmy" ale skoro to trailer...
P.S. poprzednio umieściłem w dziale "fan filmy" ale skoro to trailer...