Oficjalne zapowiedzi wydawnictw
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
Re: Oficjalne zapowiedzi wydawnictw
Jak tylko „Wyrok" Sykes pojawia się w rodzinnych stronach, młody Jim Starret natychmiast rozpoznaje legendę Zachodu, godną ilustrowanych historyjek, dzięki którym nauczył się czytać. Lecz jego nowy bohater jest nieobecny, kiedy przerażająca banda Claytonów zabija mu matkę na jego oczach. Od tej chwili Jim myśli tylko o jednym. Chce dołączyć do Sykesa i wziąć udział w pościgu. Zapłacił już krwawą cenę. Lecz jeszcze nie wie, że legendę Amerykańskiego Zachodu ukształtowały demony...
Jeśli jesteście fanami epickich opowieści i Dalekiego Zachodu. Jeśli kochacie piękno prerii i dziewiczych krajobrazów. To propozycja dla Was! Bang Bang!
Jeśli jesteście fanami epickich opowieści i Dalekiego Zachodu. Jeśli kochacie piękno prerii i dziewiczych krajobrazów. To propozycja dla Was! Bang Bang!
- szamas
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 190 razy
- Otrzymał podziękowania: 213 razy
Może wyjdę na laika i ignoranta ale w ogóle tego nie kojarzę a jeśli to jest ten tytuł superhero , który tak szumnie zapowiadali, że "każdy kupi" (przytaczam tylko sens, nie dokładne słowa) to jestem trochę zawiedziony.
Ktoś coś więcej wie o tym tytule? Warto?
-
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowania: 25 razy
Na gildii wychwalają. Ktoś opisał to tak:
W duzym skrocie - bogaci panowie bawia sie w zolnierzyki dla duzych chlopcow. Zolnierzykami sa prawdziwi najemnicy z krwi i kosci. Ustalaja reguly i napuszczaja ich na siebie nawzajem. Moga sie oni "dogadac", albo pozabijac - ich wybor. Problem pojawia sie wtedy gdy, ktorys z zolnierzykow ma dosyc i chce odejsc...
- szamas
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 190 razy
- Otrzymał podziękowania: 213 razy
Jak na dzisiejsze standardy to brzmi bardzo banalnie ale kiedyś mogło być bardziej odkrywcze ciekawe jeszcze jak cały pomysł został przedstawiony w komiksie. Będę musiał się zastanowić nad kupnem a na forum gildii zerknę ale tam zwykle duża część postów to temat ceny lub wydania - po pewnym czasie staje się to strasznie nudne
-
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowania: 25 razy
Autor: John Wagner. Jednak twórca znany i ceniony. Jeśli chcesz sprawdzić tytuł to oryginalnie ukazywał się w 2000AD, więc znajdziesz w dziale komiksów oryginalnych (sprawdź na wiki w których numerach).
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
U nas teraz taka moda, zwłaszcza w kwestii polskich komiksów. Wszystko od startu jest NAJ! Komiks jak dla mnie średni, ciut mnie znudził z czasem. Grafika ok. Ale oczywiście to tylko moja opinia.szamas pisze:Może wyjdę na laika i ignoranta ale w ogóle tego nie kojarzę a jeśli to jest ten tytuł superhero , który tak szumnie zapowiadali, że "każdy kupi" (przytaczam tylko sens, nie dokładne słowa) to jestem trochę zawiedziony.
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
Ja chcieć to mieć Ale nie mieć 150$
Gdyby to w PL wydali w miarę rozsądnej cenie.
https://www.youtube.com/watch?v=jyIpXm0ocdE
Gdyby to w PL wydali w miarę rozsądnej cenie.
https://www.youtube.com/watch?v=jyIpXm0ocdE