Plansze komiksowe
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Re: Plansze komiksowe
Taka ciekawostka, nie mogłem się oprzeć. Dowód na to, że Superman odwiedził polski ZUS
No, może nie dosłownie, ale ta biurokracja wiele przypomina. Strony pochodzą z trzeciej części tłumaczonej obecnie przeze mnie serii "Superman - Up in the sky".
No, może nie dosłownie, ale ta biurokracja wiele przypomina. Strony pochodzą z trzeciej części tłumaczonej obecnie przeze mnie serii "Superman - Up in the sky".
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Kontakt:
Ciekawostka, prosto z siódmego tomu mojego obecnego tłumaczenia "Wonder Woman - Zaginiony ląd". Ta podwójna strona jest piękna- kolory, wielkość i różnorodność postaci i kształtów, czy raczej głównie gadów! Phil Jimenez w najlepszej formie rysunkowej. No pewnie, że trzeba trochę siły, by tak sobie powozić dinozaurami ale kto jak, kto, amazońska księżniczka sobie całkiem nieźle radzi Nie mielibyście ochoty się przejechać?
- ubi
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 22 razy
- Otrzymał podziękowania: 35 razy
....
Widziałem ten post już wcześniej, ale dzisiaj odczytuję go trochę inaczej .
Taaak... Ja bym się chętnie przejechał...
Wie ktoś kiedy ta Gal Gadot ma kręcić trzecią część? Jestem dziś po paru browarach
Widziałem ten post już wcześniej, ale dzisiaj odczytuję go trochę inaczej .
Taaak... Ja bym się chętnie przejechał...
Wie ktoś kiedy ta Gal Gadot ma kręcić trzecią część? Jestem dziś po paru browarach
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Kontakt:
Nie wiem, kiedy będzie kolejna filmowa wersja z WW, ale wiem, że moich translacji w tym temacie nie zabraknie A tu coś ambitniejszego, co planuję zacząć może już w Lipcu, a jak nie to na pewno w tym roku. "The brave and bold: Batman and Wonder Woman", znane też jako "Wonder Woman/Batman - Tir Na Nog" z 2018 roku. W skrócie kraina celtyckich bogów i stworzeń. A tak wyglądają niektóre rysunki- miejscami bardzo ciekawy i smakowity styl malowania i to, co prezentuję, to dość ciekawe kadry.
-
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 408 razy
- Otrzymał podziękowania: 58 razy
Hmm… Jeśli tłumaczenie i oprawa graficzna będą stały na przyzwoitym poziomie, to chętnie przeczytam polską wersję, ale moje „babcine” wymagania wysoko zawiesiły poprzeczkę, więc może być różnie…
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy