Co nowego na półce z komiksami
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
Re: Co nowego na półce z komiksami
Valerian 07 - spoko album, bez rewelacji.
Sykes - niezła rzecz w westernowym klimacie, ciekawa fabuła.
Okko - najlepszy z dotychczasowych
Undertaker - dobry
niezwykła podróż - Wielki plus to rysunki i klimat. Całość ok.
kasta- świetne wydanie, komiks średni.
Armada - ...
O Atlasie - po wcześniejszym świetnym albumie ten już słabszy, za szybko skończona opowieść.
Baśnie - ok.
Nostrond - klimat! Ciekawa treść , jak w "poprzedniej części".
Hellboy w Piekle - miodzio, zwłaszcza końcówka.
płatki - opowieśc graficzna, ładnie narysowana, poetycka, melancholijna odnosząca się do naszych czasów... warto kupić.
ArQ - supcio, tyle, że jeszcze trzeba czekać na zakończenie serii... Dawaj Adreas!
Fechmistrz - pierwsza klasa z niezłą fabułą, scenami walki oraz przedni sens i przesłanie.
Eryk Rudy - bardzo mi się ten album spodobał. Świetnie ukazane starcie pokoleń i wiary, siły i słabości... (dokończenie w nostrond)
Wielki Martwy - ciekawa seria, niby typowy średniak fra-bel, ale to tylko pozór. średniak +
Segmenty - Plus to rysunki i oś fabuły. Sama akcja na różnym poziomie... brak zakończenia serii i nie jest to zamierzony efekt!
Miejsca - ktoś szuka świeeetnego komiksu obyczajowego, klimatycznego, zaskakującego i wciągającego to już ma go przed sobą. Poszukiwania siebie i sensu świata i życia młodej dziewczyny. Czasem irracjonalne, ale kto z nas czasem taki nie jest. Niektóre nowelki na bardzo wysokim poziomie. Świetny scenarzysta znany już polskiemu czytelnikowi z DMZ.
Sisters - jak zawsze miło zabawne
UW1 i 2 - średniak, ale ciekawy. Czekałem na to wznowienie.
Valerian 6 - lepszy niż 7, ale słabszy niż poprzedni album.
300 - żałowałem, że opuściłem zakup tego albumu dawno temu, brak kasy. Już nadrobione!
Angel wings - jest na co popatrzeć świetne rysunki i plany walk i sprzętu i oczywiście żywe pin-up scenariusz taki sobie, średniak -
Krwawe gody - ładne 2 wydanie. Komiks dobry, rysunki jak zawsze mocno charakterystyczne - mongoidalne, ale ok.
Łabędzi śpiew - ciekawa historia i rysunki - odmienny styl, mieszanka stylów euro- lekko mangowy.
Królewska krew 03 - ))))))))))))))))) Uwielbiam to, tym razem w polskiej wersji na półce. Wydanie właściwie identyczne do FR.
Staruszek Anderson - jak wyżej, choć historia słabsza.
-
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 408 razy
- Otrzymał podziękowania: 58 razy
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
hahaha, a dobry... parę straciłem dawno temu w ten sposób.
Zakupy komiksowe zrobione, ale dopiero z zakupionymi książkami daje efekt
Co do wypłaty - to cicho sza... ktoś może zerkać mi zza ramienia... a tu lato niedługo i trzeba kieckę kupić ))))
Gdyby nie praca to jeden bym już dawno podrzucił
Zakupy komiksowe zrobione, ale dopiero z zakupionymi książkami daje efekt
Co do wypłaty - to cicho sza... ktoś może zerkać mi zza ramienia... a tu lato niedługo i trzeba kieckę kupić ))))
Gdyby nie praca to jeden bym już dawno podrzucił
- szamas
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 190 razy
- Otrzymał podziękowania: 213 razy
paczka z zaległościami dotarła
na pierwszy ogień do czytania poszedł nowy tom "Lil i Puta" ale jakoś mniej mnie rozbawił niż poprzednie
na drugim zdjęciu na górze dwa tomy Mikoszkina pierwszy ogień do czytania poszedł nowy tom "Lil i Puta" ale jakoś mniej mnie rozbawił niż poprzednie