Śmieszne rzeczy
- tymek
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 78 razy
- Otrzymał podziękowania: 135 razy
- Kontakt:
Re: Śmieszne rzeczy
Pamiętacie, jak polskie wydawnictwo Sideca zapowiedziało wydanie wielu tomów Daredevila w 2016 roku? To były czasy, nie?
-
- Bywalec
- 8
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowania: 12 razy
Nadal są w zapowiedziach w sklepach internetowychtymek pisze:Pamiętacie, jak polskie wydawnictwo Sideca zapowiedziało wydanie wielu tomów Daredevila w 2016 roku? To były czasy, nie?
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Podziękował: 61 razy
- Otrzymał podziękowania: 116 razy
- Kontakt:
Oto dlaczego nie należy wchodzić na odcisk Batmanowi, a już najmniej Supermanowi
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Kontakt:
Zawsze byłem za tym, by nazwy bohaterów amerykańskich zostawiać w oryginale i większość krajów mniej więcej tak samo robi, zwłaszcza w tytułach serii odnoszących się do tych bohaterów. Ale Węgrzy... wolą po swojemu! Zobaczcie, co z tego wyszło
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
- GEDiNAZGUL
- MODERATOR
- 8
- Podziękował: 375 razy
- Otrzymał podziękowania: 374 razy
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Kontakt:
Tego człowieka wolności nie rozpoznaję, jakiś on malutki
To coś ode mnie, dzisiaj dwa obrazki- gdyby Martha Kent korzystała z Facebooka
A drugi obrazek, to jak za kubki komiksowe biorą się tacy, co danych komiksów nie czytali
To coś ode mnie, dzisiaj dwa obrazki- gdyby Martha Kent korzystała z Facebooka
A drugi obrazek, to jak za kubki komiksowe biorą się tacy, co danych komiksów nie czytali
- BuryWilk
- ADMINISTRATOR
- 8
- Kontakt:
Jak zarobić na gadżetach komiksowych? Sprzedawać je za niebotyczną cenę na Allegro!
Wypatrzyłem coś takiego:
Pendrive 16 GB, interfejs usb 2.0 do wyboru Batmanek lub chiński mandaryn... znaczy się Superman , ale to co ma na głowie przypomina mi warkocz mandaryna
Teraz najlepsze. Ile kosztują takie pendrive'y zwykłe w tych parametrach? Powiedzmy 15-25 pln, choć da się znaleźć jeszcze tańsze i droższe. A ile może kosztować taki ozdobny wydziwiany z bohaterami DC w tych parametrach? 30? 40? No może góra i to absolutnie góra 50? No to Was zaskoczę, bo sprzedawca sobie życzy... 75 pln!
Nie podaje numeru aukcji, bo nie chce sprzedawcy tu robić darmowej reklamy- jak ktoś chce, to sobie na Ale-drogo znajdzie. Powiem szczerze, że w życiu bym tyle nie zapłacił za pendrive'a, nawet wydziwianego, ale może jacyś zainteresowani kupnem by byli Wykonanie mimo wszystko ciekawe- tylko ta cena!
Wypatrzyłem coś takiego:
Pendrive 16 GB, interfejs usb 2.0 do wyboru Batmanek lub chiński mandaryn... znaczy się Superman , ale to co ma na głowie przypomina mi warkocz mandaryna
Teraz najlepsze. Ile kosztują takie pendrive'y zwykłe w tych parametrach? Powiedzmy 15-25 pln, choć da się znaleźć jeszcze tańsze i droższe. A ile może kosztować taki ozdobny wydziwiany z bohaterami DC w tych parametrach? 30? 40? No może góra i to absolutnie góra 50? No to Was zaskoczę, bo sprzedawca sobie życzy... 75 pln!
Nie podaje numeru aukcji, bo nie chce sprzedawcy tu robić darmowej reklamy- jak ktoś chce, to sobie na Ale-drogo znajdzie. Powiem szczerze, że w życiu bym tyle nie zapłacił za pendrive'a, nawet wydziwianego, ale może jacyś zainteresowani kupnem by byli Wykonanie mimo wszystko ciekawe- tylko ta cena!
- Załączniki
-
- pendrive bat sup2.jpg (16.59 KiB) Przejrzano 1979 razy
-
- pendrive bat sup1.jpg (14.53 KiB) Przejrzano 1979 razy
-
- pendrive bat sup.jpg (21.17 KiB) Przejrzano 1979 razy