Zna ktoś jakieś fajne podcasty komiksowe?
Polskie najlepiej.
Podcasty komiksowe
Re: Podcasty komiksowe
Comics Weekly, Mysz Masz, i Kadr Ci w Oko. Z tym że z Weekly jest różnie - generalnie szanuję ich pracę, ale momentami wyczuwam od nich puste krytykanctwo. Niemniej osoby za to odpowiadające nadal odwalają kawał dobrej roboty, więc mogę ich polecić z czystym sumieniem. Kadr Ci w Oko jest o tyle dobry, ponieważ porusza tematy komiksów z wielkiej dwójki DC/Marvel.
- tymek
- Gaduła
- 8
- Podziękował: 78 razy
- Otrzymał podziękowania: 135 razy
- Kontakt:
Re: Podcasty komiksowe
Comics Weekly jest prowadzony przez takich trochę "celebrytów", co mnie szczerze mówiąc na starcie odpycha.
Mysz Masz słucham i lubię.
Kadr Ci W Oko kiedyś słuchałem, ale to jest podcast zdominowany przez Krzysztofa Tymczyńskiego, a akurat jego opinie najmniej mnie interesują. No i nie lubię go za bardzo. Po tym, jak słyszałem kilka farmazonów w jego wykonaniu w jednym z odcinków, powiedziałem sobie "Dość!" i już nie słucham tego podcastu. Szkoda, bo lubiłem słuchać, co ma do powiedzenia drugi prowadzący, Andrzej Nowak, ale w tym wypadku minusy przysłaniają plusy.
Jeśli nie ma więcej podcastów polskich o komiksach, to masakra... Będzie trzeba się zainteresować zagranicznymi. Bo Mysz Masz słucham na bieżąco, to nie mam jakichś zaległości... Ech...
Mysz Masz słucham i lubię.
Kadr Ci W Oko kiedyś słuchałem, ale to jest podcast zdominowany przez Krzysztofa Tymczyńskiego, a akurat jego opinie najmniej mnie interesują. No i nie lubię go za bardzo. Po tym, jak słyszałem kilka farmazonów w jego wykonaniu w jednym z odcinków, powiedziałem sobie "Dość!" i już nie słucham tego podcastu. Szkoda, bo lubiłem słuchać, co ma do powiedzenia drugi prowadzący, Andrzej Nowak, ale w tym wypadku minusy przysłaniają plusy.
Jeśli nie ma więcej podcastów polskich o komiksach, to masakra... Będzie trzeba się zainteresować zagranicznymi. Bo Mysz Masz słucham na bieżąco, to nie mam jakichś zaległości... Ech...